Η Κηφισιά 2010 - κι όχι ο Βίκτωρας- καθάρισε την ΕΠΟ!!



Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφορικά με τις προσφυγές του Βίκτωρα Μητρόπουλου και το αθλητικού σωματείου Κηφισιά 2010. Το Δικαστήριο AΠΕΡΡΙΨΕ την προσφυγή του κ. Μητρόπουλου και για αυτόν τον λόγο δεν είναι μέλος στην προσωρινή διοίκηση που ορίστηκε, αλλά αντιθέτως έκανε δεκτή την προσφυγή της Κηφισιάς 2010.
 Και προσέχτε δεν μιλάμε για την Κηφισιά  την ομάδα που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική....

 Παρακαλώ μιλάμε για την Κηφισιά 2010 -ομάδα Γ΄ Κατηγορίας της Αθήνας παρακαλώ!!
 Δηλαδή η Κηφισιά 2010 κατάθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό δικαστήριο με παράβολο 3.000 ευρώ και κατάφερε ότι δεν μπορούσε τόσο καιρό ο Κοντονής.
 Μάλιστα ας το δεχτούμε λοιπόν..
Στην απόφαση το Διαιτητικό τονίζει ρητά ότι εντός δύο μηνών η προσωρινή διοίκηση που ορίστηκε οφείλει να επιμεληθεί όλων των διαδικασιών προκειμένου να διενεργηθούν οι εκλογές της ΕΠΟ σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την υπ' αριθμόν 120/12-10-2016 απόφαση.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Προσφυγή για ματαίωση των εκλογών ΕΠΟ-αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης, των: 1. Βίκτωρα Μητρόπουλου και 2. του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητικό Σωματείο Κηφισιά 2010, κατά: 1) Της από 12-9-2016 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) που αφορά: α) Την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. β) Την σύγκλιση της Ειδικής Εκλογικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. για την Εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, για τις 26 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Γεωργιούπολης Χανίων. γ) Κάθε άλλης απόφασης που αφορά την διενέργεια εκλογών στις 26-10-2016.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Συνεκδικάζοντας παρόντων των διαδίκων, την υπό κρίση προσφυγή-αίτηση και την επικουρικώς ασκηθείσα ανταίτηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ). Απορρίπτει την προσφυγή-αίτηση του πρώτου των προσφευγόντων αιτούντων Βίκτωρα Μητρόπουλο  και επιβάλλει σ΄ αυτόν τη δικαστική δαπάνη της ΕΠΟ, την οποία ορίζει στο ποσόν των τετρακοσίων (400) ευρώ.

Δέχεται, κατά πλειοψηφία, την προσφυγή-αίτηση του προσφεύγοντος αθλητικού σωματείου, με την επωνυμία «Αθλητικό Σωματείο Κηφισιά 2010» κατά το πρώτο αίτημα αυτής.
Κηρύσσει άκυρη, κατά πλειοψηφία, την από 12-9-2016 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), με την οποία αυτή συγκάλεσε: α) στις 14 Οκτωβρίου 2016, σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης Αττικής, Γενική Συνέλευση  των Ενώσεων-μελών της, για την εκλογή της Εκλογικής Επιτροπής, του άρθρου 58  του Καταστατικού της ΕΠΟ και β )  στις 26-10-2016 σε ξενοδοχείο της Γεωργιούπολης Χανίων, Ειδικής Εκλογικής Συνέλευσης των Ενώσεων-μελών της ΕΠΟ για την εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής, τακτικών και αναπληρωματικών  μελών της Ε.Ε.  και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου, και τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, της Ομοσπονδίας.

Δέχεται εν μέρει, κατά πλειοψηφία, την προσφυγή-αίτηση, κατά το δεύτερο αίτημα αυτής, ως προς το δεύτερο των προσφευγόντων, και την επικουρικώς ασκηθείσα ανταίτηση της ΕΠΟ, για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Διορίζει προσωρινή Διοίκηση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τους, 1) Στράτο Γεώργιο, 2) Σφακιανάκη Στυλιανό, 3) Αγραφιώτη Δημήτριο, 4) Σκαρτάδο Γεώργιο, 5) Κασιμάτη Γεώργιο, 6) Δομάζο Δημήτριο, 7) Καμάρα Αριστείδη, 8) Μαχλά Νικόλαο , 9) Βαλαώρα Ιωάννη, 10) Τουντσιάρη Θεοφάνη, 11) Παναγιωτάκη Βασίλη, 12) Τζανόπουλο Μιχαήλ, 13) Γαβριηλίδη Δαμιανό, 14) Παππά Ιωάννη, 15) Καραβασίλη Χρήστο, 16) Παπαπετρίδη Αντώνιο, 17) Γκίτσιο Κων/νο ,18) Βακάλη Νικόλαο, 19) Βούρβαχη Γεώργιο, 20) Δημητρίου Παναγιώτη, 21) Σταράκη Γεώργιο ως τακτικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, και τους 1) Αλεξόπουλο Παναγιώτη, 2) Δαμουράκη Ιωάννη, 3) Βουγίδη Αντώνιο, 4) Χαραλαμπίδου Γαρουφαλιά, 5) Κονταρίδη Χρήστο, 6) Μαρίνο-Ξανθό Κων/νο, 7) Τσιχριτζή Μιχαήλ, 8) Παπακωνσταντίνου Ιωάννη, 9) Βούλγαρη Αργύρη και 10) Ψαρόπουλο Σταύρο, ως αναπληρωματικά μέλη.

Ορίζει τη διάρκεια της θητείας, της ως άνω προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, σε δύο (2) μήνες- αρχομένης αυτής από του διορισμού της- με εντολή και αρμοδιότητα σε αυτήν, να επιμεληθεί των τρεχουσών και ανεπίδεκτων αναβολής υποθέσεων της ΕΠΟ, για την ομαλή και απρόσκοπτη, κατά το Καταστατικό, λειτουργία αυτής, να διενεργήσει εντός του ιδίου χρόνου Αρχαιρεσίες, για την εκλογή των νέων καταστατικών οργάνων της, ως το Καταστατικό της ΕΠΟ και οι κείμενες διατάξεις προβλέπουν, ιδίως δε εκείνες του άρθρου 24 του ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 30 παρ. 2 του ν. 3262/2004 και ισχύει, σύμφωνα  με τη διάταξη του άρθρου 15 του ν. 4326/2015 και στο άθλημα του ποδοσφαίρου, προσαρμόζοντας παραλλήλως εντός του αυτού ως άνω χρόνου το Καταστατικό της Ομοσπονδίας, στις κείμενες διατάξεις και ιδία σε αυτές του άρθρου 24 του ν. 2725/1999 ως ανωτέρω αναφέρεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου