Ο Ιωνικός 2-1 στην Κηφισιά

  Δυνατός ο Ιωνικός κι έχοντας την συμπαράσταση  των ένθερμων φιλάθλων του, πέτυχε σπουδαία νίκη στην Κηφισιά επί της τοπικής ομάδας με 2-1.
Ο Ιωνικός μπήκε φορτσάτος στο γήπεδο και στο 17΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, χάρη σε πλασέ του Καράλη.

Οι Κηφισιώτες προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 18΄, όταν και κέρδισαν πέναλτι, ο Μακρίδης όμως που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Λέτσο. 
 Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την Κηφισιά καθώς στο 29΄ έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Χαλκιά με απευθείας κόκκινη, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα  στον Αργυρίου, με τον διαιτητή να θωρεί ότι είναι τελευταίος παίκτης. 
 Ο Ιωνικός εκμεταλευόμενος την αριθμητική υπεροχή, απείλησε και μάλιστα  στο 31΄ άγγιξε το 0-2 με  προβολή του Σαπαλίδη που αποκρούστηκε από τον Γουμάγια.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα, κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, χάρη σε κεφαλιά του Σαπαλίδη, ενώ στο 67΄ σουτ του Σαπαλίδη  έφυγε  μόλις  άουτ. Στο 73΄η  Κηφισιά απείλησε με προβολή του Χαϊκάλη κατέληξε λίγο άουτ και στο 76′ με την προβολή του Μουσταφίδη μείωσε σε 1-2
Έπειτα από το γκολ αυτό οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση, το σουτ όμως του Παναγιωτόπουλου στο 78΄ αποκρούστηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Λέτσο. Στο 86΄ ήταν η σειρά του Ιωνικού να μείνει με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μεϊμάρογλου με απευθείας κόκκινη, από τον διαιτητή Μανούχο( Αργολίδας)
ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Χαλκιάς, Παληαρούτας (59΄Νικόλα), Καρακώστας (80΄Κυριαζής), Μουσταφίδης, Τεγούσης, Ρέντζης, Σάμιος (59΄Παναγιωτόπουλος), Φαρινόλα , Χαϊκάλης, Μακρίδης.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Λέτσο, Κατσικιάς, Παπασπύρος, Κρητικός, Μεϊμάρογλου, Σιμιτσής, Παντελίδης, Πέεφ (92΄Ζέλο), Σαπαλίδης (88΄Ζαφειρίδης), Αργυρίου, Καραλής (72΄Ντούλιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου