Ανακοίνωσε Καννελόπουλο η Προοδευτική

Με την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Χρήστου Κανελλόπουλου, ενισχύεται η Προοδευτική, αναλυτικά η ανακοίνωση που  εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:
"Η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού Χρήστου Καννελόπουλου, - μέχρι πρότεινος ποδοσφαιριστής της Χαλκίδας και με σημαντική θητεία σε ομάδες Β΄ Εθνικής
όπως ο Κισσαμικός, ο Παναγειάλειος,  Νίκη Βόλου, του Φωκικού,  του Θρασύβουλου, της Κυπριακής ΑΠΕΕΚ Κυρήνειας.
 Παράλληλα η διοίκηση του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου,  της οποίας πλέον  ηγείται ο Νίκος Λεμονής, κινείται για την πραγματοποίηση μιάς ακόμη δυνατής μεταγραφικής κίνησης..

                                                            Επιστροφή Ζέτου

 Ο Δημήτρης Ζέτος επιστρέφει στην Προοδευτική  και αναλαμβάνει  και πάλι  το πόστο του γυμναστή της ομάδας..
 Ο έμπειρος γυμναστής ήταν και πέρυσι  στην τεχνική ηγεσία  της ομάδας και εκτιμάται ότι η επιστροφή  του θα βοηθήσει σημαντικά την Προοδευτική..
 Αναφορικά με τον κρίσιμο Κυριακάτικο αγώνα με την Τριγλία Ραφήνας  ο Πρόεδρος  κ. Λεμονής  καλεί τον κόσμο να συσπειρωθεί και να στηρίξει την προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας
Ο Κυριακάτικος αγώνας θα αρχίσει στις 3 μ.μ.  ενώ οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 13.15
 Τα εισιτήρια τιμώνται 10 ευρώ για την θύρα 4-5, 5 ευρώ για την Θύρα  Νο 1(No gate), ενώ υπάρχουν εισιτήρια των 20 ευρώ για την θύρα 2-vips.
 Η  διοίκηση της Προοδευτικής ενημερώνει ότι διατίθονται ακόμη εισιτήρια Διαρκείας που  πωλούνται από τους  δύο συνδέσμους φιλάθλων του συλλόγου.
 Για την θύρα 4-5 τα εισιτήρια Διαρκείας πλέον διατίθενται στα 40 ευρώ, για την Θύρα Νο1 διατίθενται αντί 20 ευρώ.


* Στην σύσκεψη των μέτρων για το ντέρμπι με τον Ιωνικό  που  κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 29 Οκτωβρίου παραβρέθηκε ο  πρόεδρος κ. Λεμονής και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γρ. Καλαμάκης.
 Η Προοδευτική  ζήτησε 300 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, ωστόσο   η  Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά  ήταν  "κάθετα" αρνητική και θα απορρίψει το αίτημα της ομάδος, παρότι η επίσημος  Ιωνικός αρχικά συμφώνησε με την θέση της Προοδευτικής.
  Είναι δεδομένο ότι  το Υπουργείο Δημ. Τάξης θα  απαγορέψει την  οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου