Ο Εθνικός 2-1 τον ΙΝΚΑ

 Πιάνοντας πολύ καλή  απόδοση στο α΄ μέρος ο Εθνικός,  έφθασε στην νίκη με 2-1 επί του ΙΝΚΑ που στην επανάληψη ανέβηκε, πίεσε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να στερήσει από τους Πειραιώτες το τρίποντο.
 Το συγκρότημα  του Θύμιου Γεωργούλη  μονολότι είχε σημαντικές απουσίες(Στρατάκης, Σουλελές, Ματζώρος, Μαρτίνος),
δεν φάνηκε να επηρεάζεται, αποδεικνύοντας έχει γίνει καλή δουλειά.
Μόλις στο 2’ο Εθνικός έφτασε κοντά στο γκολ όμως η κεφαλιά του Παυλάκη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Γεωργίου,  όμως στο 15′  εξαιρετικός σήμερα Παυλάκης με σουτ βολ-πλανέ έκανε το 1-0. Στο 24′ ο Τσικουδάκης σκόραρε για την ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μια φάση όπου οι Χανιώτες  διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή και στον επόπτη. Στο 32′ ο Κομνηνός εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Βλάχου και έκανε το 2-0, με τους Χανιώτες να μειώνουν σε 2-1 στο 58′ με τον Τσικουδάκη.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος (90΄Πίσας), Μπένα, Πεχλιβανίδης, Λεωνιδόπουλος, Κατίδης, Κομνηνός (55′ λ.τρ. Μαργαρίτης), Παυλάκης, Μάναλης, Βλάχος (84′ Μαρούδας).
ΙΝΚΑ:Γεωργίου, Παληγεώργος, Γαλανίδης, Κυτράκης, Κομπογεννητάκης (51′ Δρακάκης), Καρβουνιάρης, Ντεντάκης, Ταταράκης (80′ Περδικάκης), Βεστάκης, Τσικουδάκης, Γκουτσίδης (75′ Παπαθανασίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου