Πάνοπλος στην " καυτή" Νεάπολη ο Ιωνικός

Με ηθικό, ψυχολογία και χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί ο Ιωνικός στο Σαββατιάτικο τοπικό ντέρμπι με την Προοδευτική.
 Ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Καλοπίττας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού επιστρέφουν  οι Μειμάρογλου- Καραλής  που εξέτισαν την ποινή τους.

 Ασφαλώς στο πλευρό του Ιωνικού αναμένεται να είναι οι πολυάριθμοι φανατικοί φίλοι του που αναμένεται να κατακλύσουν την Νεάπολη και να συμπαρασταθούν στον Ιωνικό με τον δικό τους ζεστό τρόπο.
 Η διοίκηση του Ιωνικού έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε το ντέρμπι να κυλήσει κόσμια και καλεί τον φίλαθλο κόσμο να αποφύγει ότιδήποτε που μπορεί να βάλει σε μπελάδες τον σύλλογο που φέτος δείχνει ικανός να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
 Οι εκτιμήσεις της διοίκησης του Ιωνικού κάνουν λόγο για παρουσία περισσοτέρων από 2.500 φιλάθλων.
 Να θυμίσουμε ότι στην διάθεση των φιλάθλων του Ιωνικού θα βρίσκονται οι θύρες 1-2,  το πέταλο 3, η 4 και η 5(VIPS), ενώ το κεντρικό ταμείο επί της Γρ. Λαμπράκη θα είναι ανοιχτό από 4 μ.μ.
Τέλος είναι γνωστό ότι έχει απαγορευθεί από την αστυνομία η μετακίνηση φιλάθλων της Προοδευτικής.
 Τέλος να σημειωθεί ότι ο αγώνας που θα αρχίσει στις 6 μ.μ. θα μεταδοθεί  από τον ιντερνετικό τηλεοπτικό σταθμό SPORTAL TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου