Πρώτο τρίποντο για τον Εθνικό

Ανώτερος και πιό ουσιαστικός ο Εθνικός  πέρασε από τα Ιλίσσια κερδίζοντας στις καθυστερήσεις τον Ηλυσιακό με 2-1, σε ένα παιχνίδι συναρπαστικό και που συμαδεύθηκε από τον τραυματισμό του Άκη Στρατάκη στο 44΄.
Συγκεκριμένα ο άσος του Εθνικού, έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλωσσα.

Άμεσα ο φυσιοθεραπευτής των Πειραιωτών επενέβη και τον γλίτωσε από τα χειρότερα, καθώς από την άσχημη πτώση που είχε ο παίκτης υπέστη σοβαρή ζημιά στην κλείδα του.
Ο Στρατάκης διεκομίσθη στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
 Στο  αγωνιστικό μέρος τώρα,  ο Μάναλης με σουτ  στο 28΄έδωσε το προβάδισμα στον Εθνικό, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 38’ με κεφαλιά του Καντούτση ισοφάρισαν σε 1-1.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη ήταν κυρίαρχοι και απείλησαν ξανά με τον Μάναλη, στο 80’ ο Λεωνιδόπουλος με προβολή βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Πεχλιβανίδης έστειλε την μπάλα άουτ.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα και με το σκορ στο 1-1 η μπάλα έφτασε στον Παυλάκη που  πέτυχε το 1-2 χαρίζοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν στον Εθνικό με σκορ 2-1.ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Μέξης, Σαμιώτης, Καντούτσης, Σύσκος, Πιπίνης, Φλέγγας, Στρίγγας (56’ Κουντου), Μάλτσι (63’ Βουλτσιώτης), Ιωάννου (69’ Ξαγοράρης), Μιχαλόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Στρατάκης (44’ λ.τρ. Μπένα), Πεχλιβανίδης, Κατίδης, Λεωνιδόπουλος, Σουλελές (50 λ.τρ. Γερόλυμος), Μάναλης, Βλάχος (80’ Μαρούδας), Κομνηνός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου