"Σόου" Φούντα στο 5-0 του Κερατσινίου με τον ΑΟΑΔ

Με 5-0  επικράτησε του ΑΟΑΔ το Κερατσίνι πετυχαίνοντας το 6Χ6, έχοντας καλή εικόνα στο β΄ ημίχρονο.
 Το Κερατσίνι αν και είχε την υπεροχή στο α΄ μέρος κατάφερε να ανοίξει το σκορ  στο 45΄ με σούτ του καλύτερου  ποδοσφαιριστή του Σίμου Φούντα, κι αφού η μπάλα κόντραρε στον Μάλλη. 

 Να σημειωθεί πάντως ότι ο ΑΟΑΔ στην μοναδική φάση που δημιούργησε άγγιξε το γκολ στο 42΄ όταν ο Χατζηκυριάκου σούταρε από κοντά για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Λιούμπης.
 Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν απλά  για το Κερατσίνι που πέτυχε το 2-0 με φοβερό σούτ του Φούντα στο 60΄ , ενώ  πάλι ο Φούντας στο 63΄ με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Καμμένου σημείωσε το 3-0.
 Ο Κουρκούτης στο 72΄ με κεφαλιά μετά από ενέργεια του Σφυρογιαννάκη έγραψε το 4-0 για να κλείσει το σκορ ο βασικός πρωταγωνιστής του αγώνα  Σίμος Φούντας και πάλι με κεφαλιά  στο 79΄ μετά από σέντρα του Κουρκούτη.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία της Λαμπαδαρίου
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Λιούμπης, Σφυρογιαννάκης, Καμμένος, Μπατής, Βαττής, Διάκος (46’ Κουρκούτης), Μάλλης, Γκιάτης, Πουλάκης (46’ Μαναριώτης), Τουρνάς (68’Μιχαλάς), Φούντας.
ΑΟΑΔ: Λυμπέρης, Σταματίου, Μιχαήλ, Αθανασίου, Τσιριγώτης , Παπακωνσταντίνου (7’ λ.τρ. Καρλιαμάτας), Καλύβας, Σιμάκος, Χατζηλίας (68’ Γεωργίου), Μαμφρέδας (66’ Μπάλα), Χατζηκυριάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου