"Δια πυρός και σιδήρου¨" ο Ιωνικός 2-1 στην Μύκονο

 Πρωταθλητές οι Νικαιώτες- Σοβαρά επεισόδια, και  πολύ ξύλο στο τέλος

Δια πυρός και σιδήρου ο Ιωνικός πήρε το τρίποντο στην Μύκονο από την Άνω Μερά σε ένα σκληρό,  και στο τέλος επεισοδιακό παιχνίδι.
 Ο Ιωνικός κέρδισε με 2-1, και στέφθηκε πρωταθλητής του 9ου ομίλου, ωστόσο, η νίκη του στην Μύκονο μόνο εύκολη δεν αποδείχθηκε.
 Η  Κυκλαδίτικη ομάδα μόνο αδιάφορη δεν αποδείχθηκε, αφού προσπάθησε να κάνει την ζημιά
στους Νικαιώτες, ενώ στο τέλος είχαμε γενική σύρραξη εντός του αγωνιστικού χώρου, με κλωτσιές , μπουνιές εκατέρωθεν ανάμεσα στους παίχτες και των παράγοντες των δύο ομάδων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο πήρε φωτιά, αφού η σύρραξη επεκτάθηκε, αφού  τον Ιωνικό είχαν ακολουθήσει στην Μύκονο γύρω στους 25 φιλάθλους του, οι οποίοι έκαναν ντού στον αγωνιστικό χώρο.
Στο αγωνιστικό μέρος, στο 3΄ ο Ιωνικός κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Άνω Μεράς, με τον Σκαφτούρο να μην αστοχεί, και να κάνει το 0-1, όμως στο 13΄ ο Αθηναίος διαιτητής Ζαραβίνος έριξε αγκωνιά σε παίχτη των νησιωτών, για να αποβληθεί.
 Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε φωτιά, οι Ιωνικοί φωνάζουν για το σκληρό έως αντιαθλήτικό παίξιμο των παιχτών της Άνω Μερά, όμως στο 38΄ ο Κατσαβριάς με ένα καταπληκτικό σούτ από τα 30 μέτρα πέτυχε το 0-2, κι όλα έδειχναν να τελειώνουν.
Όμως ένα απίστευτο  αυτογκολ του Ατματζίδη στο 57΄  έβαλε την Άνω Μερά, για να γίνουν δραματικά και επεισοδιακά τα τελευταία λεπτά του αγώνα, και στο τέλος να έχουμε  γενική σύρραξη, παιχτών, παραγόντων και φιλάθλων.
 Κάτι στο οποίο αναφέρεται ο διαιτητής Ζαραβίνος.
 Εν πάσις περιπτώση, τέλος καλό όλα καλά ηγια τον Ιωνικό που αγωνίσθηκε ως εξής: Αδαμόπουλος,  Χιώτογλου,  Τσιπλάκης,  Σταμπούλογλου, Ατματσίδης ( 60΄ Ανδρεαδάκης)_, Μραιόλης, Γεωργίου ( 55΄ Τζιώτης),  Κουμουλίδης,  Σκαφτούρος, Κατσαβριάς( 75΄ Πολίτης), Λαμπρινάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου