Πανηγύρισε ο Ατρόμητος 3-1 τον Πανναξιακό

 Ρεκόρ με αήττητη έδρα οι Καμινιώτες

Με εξαιρετική εμφάνιση, και σπουδαία νίκη με 3-1 επί του Πανναξιακού ολοκλήρωσε την σεζόν ο Ατρόμητος Πειραιά, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, όπως φυσικά και η ομάδα της Νάξου.
 Ο Ατρόμητος θυμήθηκε τον καλό του εαυτό, και έκανε ίσως μιά από τις καλύτερες του φετινές εμφανίσεις απέναντι στον Πανναξιακό που μόνο στο α΄ μέρος πάλεψε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος  τερματίζει την σεζόν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ιωνικό- τυπικά πρωταθλητής είναι η ομάδα της Νικαίας, ενώ ο Ατρόμητος, έγραψε ιστορία, αφού διατήρησε το αήττητο στην έδρα του με 9 νίκες και 2 ισοπαλίες.
  Γιορτινή  η ατμόσφαιρα στου Ρέντη με καπνογόνα, και βεγγαλικά από τους 500 φίλους του Ατρόμητου, ενώ  στο γήπεδο βρέθηκαν και γύρω στους 30 Ναξιώτες.
Ο Ατρόμητος μπήκε φουριόζος στον αγωνιστικό έλεγξε το παιχνίδι , δημιούργησε την  πρώτη του  καλή φάση στο 8΄ με κεφαλιά του Δανασή που έφυγε μόλις άουτ, ενώ ο Πανναξιακός στο 34΄  είδε τον Κεμαβόρ να φεύγει μόνος στην κόντρα ωστόσο να χάνει το κοντρόλ, και να τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί των Πειραιωτών.
 Η υπεροχή του Ατρόμητου καρποφόρησε, στο 36΄ όταν ο εξαιρετικός Λοιζίδης, έβγαλε πάσα - λουκούμι στον Μητρόπουλο, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ δεν άφησε περιιθώρια αντίδρασης ανοίγοντας τον σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φιλάθλους του Ατρόμητου.
 Ωστόσο ο Πανναξιακός είχε την απάντηση του, στο 40΄ όταν ο καλύτερος του  παίχτης ο Κεμαβόρ, έφυγε και πάλι στην κόντρα, πλάσαρε τον  Λιώνη, για να ισοφαρίσει σε 1-1.
 Στην επανάληψη ο Ατρόμητος, έχοντας πλήρη υπεροχή στον χώρο του κέντρου , με τους δραστήριους, Πέρο, Νταλάκο, και τουσ  Λοιζίδη, Δανασή, Μανουηλίδη, Μητρόπουλο,  σε πολύ καλή ημέρα δεν δυσκολεύθηκε να φθάσει στο 3-1.
 Στο 47΄ ο Μανουηλίδης έδωσε πάσα - πάρε, βάλε στον Λοιζίδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει  τον Θέμελη, αλλά 6 λεπτά αργότερα ο Μανουηλίδης από τα αριστερά έβγαλε συρτή - σέντρα , ξυράφι,  παρενέβη, ο Τερόλι, για να αποκρούσει ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1.
Ο Λοιζίδης στο 60΄   έχασε νέα τρομερή ευκαιρία, με τον Θέμελη, να του λέει όχι για ακόμη μιά, φορά, αλλά στο 63΄ ο Λοιζίδης έδωσε έτοιμο γκολ στο Μανουηλίδη που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.
 Η τελευταία  καλή στιγμή του ματς ήταν στο 81΄ με τον Πέρο να μην μπορεί να νικήσει  τον Θέμελη.
 Δεν είχε πρόβλημα ο διαιτητής Μιχαηλίδης ( Βοιωτίας)
 Από τον πολύ καλό Ατρόμητο,  στη πρώτη γραμμή των διακριθέντων οι Λοιζίδης, Πέρρος, Μανουηλίδης, Νταλάκος, Γεωργούλης, Παπαδόπουλος.
 Από τον κουρασμένο Πανναξιακό( έπειξε μεσοβδόμαδα τελικό κυπέλλου),  ξεχώρισε ο Κεμαβόρ,  Δεερμιτζάκης,  και ο Θέμελης.

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  Λιώνης( 89΄ Μυλωνάς), Παπαδόπουλος,  Γαβαλάς, Μπέλιας, Γεωργούλης, Νταλάκος,Μητρόπουλος( 76΄ Ράπτης), Λοιζίδης( 70΄ Λιαγκόζης), Μανουηλίδης, Πέρρος, Δανασής
 ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ:Θέμελης,. Μπονιάκος (80΄  Πετρόπουλος), Τζωρμπτζάκης( 67΄ Ντούκα), Τερόλι, Τόσκας, Αριανούτσος,  Καρούσης,Μπανακάκης Κεμαβόρ, Δερμιτζάκης, Κατσάνης ( 84΄ Ζανάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου